Wisconsin cinci brânză coace ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați condimente, pătrunjel, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Încercați Wisconsin Mac și brânză, wisconsin brânză chowder, și Wisconsin macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați macaroane și gătiți până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
3
Scurgere.
4
Într-un castron mare, aruncați împreună brânza mozzarella, brânza elvețiană, parmezanul și brânza Provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Provolone
Parmezan
Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scoateți aproximativ 1/2 cană pentru topping și puneți-o deoparte. Într-un castron separat, amestecați brânza ricotta, smântâna și smântâna grea. Condimentează cu pătrunjel, condimente italiene și sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Brânză Ricotta
Sare De Usturoi
Cremă Grea
Smântână
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă amestecul de brânză ricotta și macaroanele scurse în vasul cu brânzeturile și se aruncă ușor. Nu amestecați prea bine, este mai bine să lăsați dezordonat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Macaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Presărați brânza rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 10 minute, apoi întoarceți cuptorul la fiert. Se fierbe aproximativ 5 minute pentru a rumeni blatul.