Voulas Offshore Cafe Frunze De Struguri Umplute

Voulas Offshore Cafe Frunze De Struguri Umplute
Voulas Cafe off-shore frunze de struguri umplute este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, carne de vită măcinată, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Odată încălzit, adăugați: carne de vită măcinată, ceapă, orez și usturoi și sotati până când hamburgerul s-a rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc; amestecați pătrunjelul, mărarul, sarea, piperul și oregano. Puneți deoparte să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Puneți frunzele de struguri într-un bol și turnați apă peste frunze. Se înmoaie timp de 15 minute și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați frunzele, cu fața în jos, pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Stuff frunze de struguri folosind 1 amestec lingura heaping în centrul plictisitoare-parte a frunzei și ori părțile exterioare spre centru; și roll-up ca tine ar fi un burrito. Nu rotiți prea strâns. Aranjați rulourile în straturi una lângă alta într-o tigaie adâncă. După finalizare, umpleți tigaia cu apă în vârful frunzelor de struguri și așezați untul deasupra. Acoperiți cu folie și coaceți 1 oră sau până când apa a fost absorbită de frunzele de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
În oală mare aduce supa de pui la fiert, se reduce focul și se adaugă amidon de porumb suspensie astfel încât să aibă o consistență de sos. Aveți albușuri de ou pe care le-ați biciuit într-un castron mare și adăugați sos pentru a le plia încet. Aveți grijă să nu gătiți albii, ci doar să-i temperați. Bateți până când aveți o consistență cremoasă și adăugați suc de lămâie. Pentru asta aroma de lămâie poate fi necesar să adăugați mai mult suc de lămâie pentru a obține aroma potrivită de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încingeți frunzele de struguri și turnați sosul deasupra. Ar trebui să fie de pe cârlig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista