Nevoie de o garnitură pescatariană? Vinetele umplute cu creveți și busuioc ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 940 calorii. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați vinete, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Vinete Umplute Cu Creveți, Vinete Umplute Cu Carne De Porc Și Creveți, și Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Scoateți carnea vinetelor, tocați și rezervați. Înveliți cojile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Soteți creveții, busuiocul și usturoiul până când creveții devin roz, aproximativ 1 minut. Se amestecă vinetele tocate rezervate. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se toarnă vin și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se transferă într-un castron mare și se amestecă firimiturile de pâine și 1/4 cană parmezan. Dacă amestecul este uscat, amestecați mai mult ulei de măsline. Umpleți amestecul în coji de vinete și presărați deasupra cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când vinetele sunt fragede.