Vinete prăjite cu sos bulgur și zesty

Vinete prăjite cu sos bulgur și zesty
Nevoie de o curs principal fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan? Vinetele prăjite cu sos bulgur și zesty ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vinete, naut, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Bulgur și fasole largă cu pansament zesty, Zucchini-Bulgur De Vinete, și Salată de legume-Bulgur cu sos de zară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Marcați un model încrucișat în vinete cu vârful unui cuțit. Așezați-vă într-o formă de prăjire, periați cu 2 lingurițe de ulei de măsline, condimentați, apoi prăjiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Între timp, răsturnați bulgurul într-o tigaie cu 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute până se înmoaie. Gatiti ceapa in 1 lingura de ulei de masline pana devine aurie si moale, adaugati chimenul, apoi gatiti inca 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BulgurBulgur
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți bulgurul și amestecați în ceapă cu nautul. Sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
BulgurBulgur
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se amestecă uleiul rămas cu ierburile, usturoiul, coaja de lămâie, sucul și condimentele. Îngrămădiți un sfert din amestecul de bulgur pe fiecare farfurie, acoperiți cu o jumătate de vinete și stropiți peste un pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
BulgurBulgur
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Subţire-Subţire-
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista