Vinete la grătar, roșii și dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinete la grătar, roșii și dovlecei. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă $1.5 pe portie. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, ulei de măsline, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Eglefin la grătar cu vinete, dovlecei și roșii, Zucchini "fidea" cu vinete și roșii, și Vinete de dovlecei coapte (vinete) și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați 2 linguri de sare în 3 litri de apă rece.
Adăugați felii de vinete și greutatea cu o farfurie sau un bol inversat.
Lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu-mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde).
Scurgeți și uscați vinetele.
Așezați legumele pe un platou.
Ungeți o parte cu ulei de măsline și presărați sare.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Așezați legumele pe grătar, cu ulei în jos. Închideți capacul grătarului cu gaz și gătiți până se formează semne de grătar, aproximativ 5 minute.
Ungeți partea uscată a legumelor cu ulei de măsline și presărați sare. Întoarceți, închideți capacul grătarului cu gaz și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Serviți legumele fierbinți sau la temperatura camerei.