Vinete la grătar cu sos de ardei roșu prăjit

Vinete la grătar cu sos de ardei roșu prăjit
Vinetele la grătar cu sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 40 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, cap de usturoi, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Rețete similare includ Vinete La Grătar Cu Gust De Ardei Roșu Prăjit, Vinete La Grătar Cu Tapenade De Ardei Roșu Prăjit, și Sandwich de vinete la grătar și ardei roșu prăjit cu Halloumi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați usturoiul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Puneți usturoiul peste arzătorul stâng; grătar 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți din căldură; lăsați să stea 10 minute. Separați cuișoarele de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
5
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele. Aplatizați ardeii grași cu mâna. Înveliți ușor grătarul cu spray de gătit. Aranjați ardeii grași, pielea cu părțile în jos, peste arzătorul drept și grătați timp de 15 minute sau până când ardeii grași încep să se înnegrească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați ardeii grași într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
7
Lăsați să stea 5 minute și coajați.
8
Așezați semințele de chimen prăjite într-un mini robot de bucătărie și procesați până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Adăugați pulpă de usturoi, ardei grași la grătar, oțet, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Înveliți ușor feliile de vinete cu spray de gătit; presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/2 linguriță de piper negru rămas. Aranjați felii de vinete peste arzător dreapta; gratar 5 minute pe fiecare parte sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Serviți vinetele cu sos de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista