Vinete fierte picante cu naut și prune uscate
Vinetele picante fierte cu năut și prune uscate sunt un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de bulion de legume, scallions, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vinete cu roșii și năut, Tocană De Miel Cu Păstârnac, Prune Uscate Și Naut, și Vinete fierte și cartofi cu roșii, capere și măsline.
Instrucțiuni
1 aruncați cuburile de vinete în uleiul vegetal într-o tigaie superficială și puneți-le într-un singur strat sub un broiler preîncălzit până când sunt ușor carbonizateacest lucru ar trebui să dureze 10-15 minute și vor avea nevoie să se întoarcă și să se agite ocazional.
Încălziți uleiul de susan într-un wok mare, apoi adăugați usturoiul, ghimbirul și ceapa verde și gătiți timp de 5 minute, întorcându-se regulat.
Adăugați vinetele în tigaie, împreună cu nautul, bulionul și sosul de soia și dați la fiert.
Adăugați prunele și gătiți încă 10 minute.
Adăugați amidonul de porumb și amestecați pentru a se îngroșa.
Se toarnă amestecul într-un vas și se presară cu coriandru și chile.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;