Vinete cu umplutură de ciuperci

Vinetele cu umplutură de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,89 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de pesmet, sare, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cupe de vinete cu umplutură de pâine de porumb, Vinete coapte cu umplutură de brânză sărată, și Găini De Vânat Cornish La Grătar Și Umplutură De Vinete.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând un 1/4-in.- coajă groasă. Pune coaja deoparte. Tăiați pulpa; așezați într-o strecurătoare peste o farfurie.
Se presară sare; se lasă să stea 30 de minute. Ștergeți umezeala cu un prosop de hârtie.
Într-o tigaie, sotati pulpa de vinete si ceapa in unt pana se inmoaie.
Adăugați pesmetul, ciupercile, pătrunjelul și piperul. Lingură în coji de vinete.
Așezați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Se coace, neacoperit,la 350 km. 15 minute.
Se presară cu brânză; coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.