Vinete cu menta Bruschettan este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bruschetta De Vinete Și Mentă, Bruschetta De Vinete, și Bruschetta De Vinete.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut, apoi adăugați vinete, sare, fulgi de chile și piper. Se amestecă pentru a acoperi cu ulei și se transformă focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand la fiecare cateva minute, pana cand vinetele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
4
Se amestecă menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei și lingurați pe bruschete.