Vinaigretul de fistic necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Vinetă De Fistic, Salata de pui cu vinaigrette portocaliu-fistic, și Carne de porc peste cuscus cu vinetă de fistic-lămâie.
Instrucțiuni
1
Procesați sucul de lămâie, șalotul tocat, tarhonul proaspăt tocat, oțetul de vin roșu, zahărul, muștarul Dijon, sarea și piperul într-un blender până se omogenizează. Cu blender rulează, se adaugă ulei de măsline într-un flux lent, constant, de prelucrare până la omogenizare. Opriți blenderul; adăugați fistic și pulsați până când fisticul este tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Tarhon Proaspăt
Muștar Dijon
Suc De Lămâie
Nuci De Fistic
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Piper
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Burniță 1 lb. sparanghel la grătar cu 3 până la 4 linguri. vinaigrette, sau încercați-l peste somon la grătar sau altă carne. Păstrați orice vinetă rămasă într-un recipient etanș la frigider 3 până la 5 zile.