Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Vindaloo de pui ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 447 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de scorțișoară măcinată, apă, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vindaloo De Pui , Vindaloo De Pui Autentic, Vindaloo De Pui, și Vindaloo De Pui.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă de plastic cu fermoar. Marinați la frigider cel puțin 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa; sotati 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați amestecul de pui și ardeii grași; sotati 5 minute sau până când puiul se rumeneste bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați bulion și sare; se fierbe, neacoperit, 15 minute sau până se termină puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de pui; fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nasul fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.