Verdeață de nap înăbușită cu napi și mere
Verdeață napi fiert cu napi și mere ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 228 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, apă, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Napi și napi cu unt de muștar, Pui la cuptor cu măsline, napi și napi, și Prăjituri de mazăre cu ochi negri și napi fierți cu bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți verdeață, șuncă de șuncă, apă și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o oală mare și grea. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când verdele este aproape fraged, aproximativ 20 de minute.
Între timp, curățați merele și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Adăugați napi și mere la verdeață cu oțet, zahăr și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți la foc mic, acoperit, amestecând și întorcând hock Hock ocazional, până când napii și merele sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 20 de minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și sarea după gust.
Îndepărtați cârligul de șuncă și tocați mărunt orice carne fragedă, aruncând pielea, osul și carnea dură.
Adăugați carne tocată în oală.
Lagier Meredith Muntele Veeder Valea Napa Syrah ' 06
•Orice verde fiert, cum ar fi varza, gulerele sau verdeața de sfeclă, poate fi înlocuit sau combinat cu verdeața de nap. Timpii de gătit vor varia.* Vasul poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.