Verde amestecat cu vinetă mediteraneană

Verde amestecat cu vinetă mediteraneană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdele mixt cu vinetă mediteraneană. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 86 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștarul grey poupon Dijon, usturoiul, brânza athenos feta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Vinaigrette pentru verdeață mixtă, Verde amestecat cu vinaigret de afine, și Verdeață mixtă cu vinetă de nuc-smochin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente în blender până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ulei; amestecați 15 sec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Așezați verdele în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
5
Sus cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista