Veggie Burger Buzunare
Veggie Burger Buzunare ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.77 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 399 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bean ' n ' Burger Pockets, Carne ' n ' Veggie buzunare, și Legume Proaspete Buzunare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță mică și acoperiți cu apă cu aproximativ 1 inch. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare și gătiți timp de 1 minut. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 12 minute.
Scurgeți ouăle și clătiți sub apă rece, apoi coajați și feliați subțire. Între timp, gatiti burgeri veggie ca eticheta direcționează.
Bateți iaurtul, usturoiul, ardeiul, 2 linguri de apă și sare după gust într-un bol mic. Într-un castron mare, aruncați rucola, ardei roșii prăjiți, castraveți, ulei de măsline, mentă, feta și sare după gust.
Tăiați 1 inch de pe partea superioară a fiecărei pita pentru a face o deschidere; umpleți banda pita în interiorul pita pentru a întări fundul. Umpleți fiecare pita cu un burger vegetal, o salată de rucola și câteva felii de ou fiert tare.
Stropiți cu pansamentul cu iaurt.
Pe porție (nu include murăturile): calorii: 426; grăsime totală: 14 grame; grăsimi saturate: 4 grame; proteine: 26 grame; carbohidrați totali: 51 grame; zahăr :5 grame; fibră: 9 grame; Colesterol: 118 miligrame; Sodiu: 1074 miligrame
Fotografie de Antonis Achilleos