Vegan Portobello Stroganoff

Vegan Portobello Stroganoff
Vegan Portobello Stroganoff este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 265 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, bulion vegan fără carne de vită, cremă vegană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pui Portobello Stroganoff, Carne De Vită Și Ciuperci Portobello Stroganoff, și Portobello și spanac Stroganoff - 6 puncte.

Instrucțiuni

1
Bateți smântână vegană, 1/2 cană de apă, ceapă tocată, făină, bulion vegan, praf de usturoi, busuioc și piper negru într-un castron. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână VeganăSmântână Vegană
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Bateți vinul roșu, uleiul de măsline, sosul de soia, oțetul balsamic și usturoiul într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Aranjați capacele de ciuperci cu părțile branhiale în sus într-un vas de copt și turnați amestecul de vin roșu deasupra. Marinați timp de 20 de minute, apoi acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Îndepărtați folia, răsturnați ciupercile și continuați să coaceți până când sunt foarte fragede, încă aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească; ciuperci de zaruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Încălziți o cratiță pulverizată cu spray de gătit la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile in tigaia cu sos pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute; reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Se amestecă sosul de smântână în ciuperci. Continuați să gătiți și amestecați până se îngroașă, încă 1 până la 2 minute. Dacă sosul devine prea gros, amestecați 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista