Vase de vanilie de Cr Crincalme cu ciocolată neagră și migdale prăjite

Vase de vanilie de Cr Crincalme cu ciocolată neagră și migdale prăjite
Vase de vanilie de Cr Crincalme cu ciocolată neagră și migdale prăjite este un fără gluten garnitură. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconane prăjite, smântână grea, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vase de ciocolată neagră de Cr Ampermalme, Easy Dark Chocolate Pots de Creme, și Ciocolata neagra Peppermint Pots de Creme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele și 1 cană smântână într-o oală medie. Împărțiți boabele de vanilie în jumătate pe lungime, răzuiți semințele și pulpa cu un cuțit de tăiat și adăugați în oală împreună cu păstăile goale. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă la infuzat 30 de minute.
3
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu accesoriul de tel la viteză mare până când amestecul este gros, galben pal și cade în panglici, aproximativ 3 minute. Aduceți laptele și smântâna înapoi la fierbere, apoi turnați într-o cană de măsurare vărsată. La viteză mică, stropiți încet smântâna fierbinte în amestec de ouă, câte 1/4 cană odată. Când jumătate din cremă a fost încorporată, puteți adăuga restul mai repede. Se strecoară amestecul și se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Pentru a vă face crema deosebit de mătăsoasă, îndepărtați toate urmele de spumă albă din cremă (va fi destul de mult, aproximativ 1 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
6
Se toarnă amestecul în șase căni de cafea mici (1/2 cană) sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Așezați într-o tigaie, apoi turnați apă fierbinte în tigaie pentru a veni la jumătatea exteriorului cupelor. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți aproximativ 30 de minute, până când crema se agită doar ușor în centru. Folosind o spatulă plană robustă, transferați cremele pe un suport pentru a se răci complet. Acoperiți cu folie de plastic; răciți cel puțin 4 ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Puneți un castron peste o cratiță umplută cu 1 in. apă (fără a atinge apa) și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați ciocolată și unt de cacao (dacă folosiți ulei, topiți mai întâi ciocolata și apoi amestecați uleiul). Lucrul cu 1 oală de crme la un moment dat și păstrarea ciocolatei calde în cazan dublu, lingura 1 până la 2 lingurițe. ciocolată pe cremă (în funcție de mărimea cupei) și ceașcă de vârf pentru a forma un strat subțire și uniform de ciocolată. Nu adăugați ciocolată suplimentară, chiar dacă a mai rămas ceva; stratul va fi prea gros. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Bateți restul de 1/3 cană cremă. Acoperiți fiecare oală de crme cu o păpușă de frișcă și un strop de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
* Găsiți unt de cacao, ulei de struguri și migdale Marcona bogate și bogate la Whole Foods Market și alte magazine alimentare bine aprovizionate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marcona MigdaleMarcona Migdale
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Hârtie De OrezHârtie De Orez
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista