Vase de vanilie de Cr Crincalme cu ciocolată neagră și migdale prăjite
Vase de vanilie de Cr Crincalme cu ciocolată neagră și migdale prăjite este un fără gluten garnitură. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconane prăjite, smântână grea, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vase de ciocolată neagră de Cr Ampermalme, Easy Dark Chocolate Pots de Creme, și Ciocolata neagra Peppermint Pots de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și 1 cană smântână într-o oală medie. Împărțiți boabele de vanilie în jumătate pe lungime, răzuiți semințele și pulpa cu un cuțit de tăiat și adăugați în oală împreună cu păstăile goale. Se aduce la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă la infuzat 30 de minute.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu accesoriul de tel la viteză mare până când amestecul este gros, galben pal și cade în panglici, aproximativ 3 minute. Aduceți laptele și smântâna înapoi la fierbere, apoi turnați într-o cană de măsurare vărsată. La viteză mică, stropiți încet smântâna fierbinte în amestec de ouă, câte 1/4 cană odată. Când jumătate din cremă a fost încorporată, puteți adăuga restul mai repede. Se strecoară amestecul și se lasă să stea 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a vă face crema deosebit de mătăsoasă, îndepărtați toate urmele de spumă albă din cremă (va fi destul de mult, aproximativ 1 cană).
Se toarnă amestecul în șase căni de cafea mici (1/2 cană) sau ramekins.
Așezați într-o tigaie, apoi turnați apă fierbinte în tigaie pentru a veni la jumătatea exteriorului cupelor. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți aproximativ 30 de minute, până când crema se agită doar ușor în centru. Folosind o spatulă plană robustă, transferați cremele pe un suport pentru a se răci complet. Acoperiți cu folie de plastic; răciți cel puțin 4 ore și până la 3 zile.
Puneți un castron peste o cratiță umplută cu 1 in. apă (fără a atinge apa) și aduceți la fierbere.
Adăugați ciocolată și unt de cacao (dacă folosiți ulei, topiți mai întâi ciocolata și apoi amestecați uleiul). Lucrul cu 1 oală de crme la un moment dat și păstrarea ciocolatei calde în cazan dublu, lingura 1 până la 2 lingurițe. ciocolată pe cremă (în funcție de mărimea cupei) și ceașcă de vârf pentru a forma un strat subțire și uniform de ciocolată. Nu adăugați ciocolată suplimentară, chiar dacă a mai rămas ceva; stratul va fi prea gros. Se răcește până este gata de servit.
Bateți restul de 1/3 cană cremă. Acoperiți fiecare oală de crme cu o păpușă de frișcă și un strop de migdale.
* Găsiți unt de cacao, ulei de struguri și migdale Marcona bogate și bogate la Whole Foods Market și alte magazine alimentare bine aprovizionate.