Varza lui Mark și deliciul hamburgerului

Varza lui Mark și deliciul hamburgerului
Varza și hamburgerul lui Mark ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 396 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de unt, carne de vită măcinată, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Hamburger Și Caserolă De Varză, Varza De Hamburger Se Coace, și Crock Pot Hamburger Varza Caserola-Revizuit.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă varza și se gătește până se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă bulionul de pui și se aduce la foc mic. Gatiti pana se reduce usor, aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper. Păstrați varza fierbinte la foc mic în timp ce pregătiți carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3
Încălziți un cuptor olandez sau o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul afumat și muștarul. Se amestecă amestecul de varză și tăiței de ou; condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic până când tăiței sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se toarnă apă după cum este necesar, astfel încât tăiței să nu se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista