Varza de Bruxelles Hash cu salvie prăjită și ouă fierte moi
Varza de Bruxelles Hash cu salvie prăjită și ouă fierte moi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 262 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.43 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de varză de Bruxelles, ouă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Ouă fierte moi pe Hash de tigaie cu brânză, Varza de Bruxelles saut si suc de fructe cu salvie prajita, și Mămăligă prăjită cu brânză cu varză de Bruxelles balsamică prăjită + ulei de salvie de usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați frunze de salvie și gătiți, amestecând ocazional, până când frunzele sunt crocante, aproximativ 1 minut.
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați varză de Bruxelles și șalotă. Rupeți două frunze de salvie și amestecați în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand varza de Bruxelles este carbonizata, aproximativ 5 minute.
Faceți două puțuri în muguri și rupeți câte un ou în fiecare. Condimentează ouăle cu sare și piper. Reduceți căldura la minim. Acoperiți tigaia și gătiți până când ouăle sunt abia setate, aproximativ 2 minute.
Se presară cu brânză rasă și frunze de salvie rămase.
Serviți imediat direct din tigaie.