Varza de Bruxelles cu firimituri

Varza de Bruxelles cu firimituri
Varza de Bruxelles cu firimituri durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 87 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 125 de calorii, 5 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, unt, pesmet de pâine condimentat în Italia și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Varză de Bruxelles cu crumb și conopidă, Varză de Bruxelles cu slănină și Varză de Bruxelles crocantă și gratin de conopidă.

Instrucțiuni

1
Tăiați varza de Bruxelles și tăiați un X în miezul fiecăreia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia
2
Puneți 1/2 inch apă într-o cratiță mare; se adauga mugurii. Se aduce la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Puneți într-un 1-1/2-qt neunsat. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Stropiți cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Combinați pesmetul, brânza și untul rămas; se presara peste varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Acoperiți și coaceți la 325° timp de 10 minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista