Varza caldă de Bruxelles a lui Nicolaus Balla cu miere, chimen și tei (Bar Tartine)

Varza caldă de Bruxelles a lui Nicolaus Balla cu miere, chimion și tei (Bar Tartine) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 235 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 205 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, semințe de chimen, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați O Rețetă De La Bar Tartine & Nick Balla, Salată caldă de creveți cu miere și lime cu muguri și mazăre, și Varză de Bruxelles cu unt și chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425. Într-un castron mare, aruncați varza de Bruxelles cu uleiul de măsline și condimentați cu sare.
Se întinde pe o foaie mare de copt cu margini și se prăjește aproximativ 40 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când varza de Bruxelles este fragedă și crocantă pe margini.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen și anasonul stelat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet, apoi se macină până la o pulbere fină.
Într-un castron mic, bateți morcovul cu sucul de lămâie, mierea, usturoiul și pudra de condimente. În vasul mare, aruncați varza fierbinte de Bruxelles cu pansamentul, scallions, menta, coriandru și ardei iute și condimentați cu sare.