Varză La Grătar

Varză La Grătar
Varza la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos de grătar, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză la grătar cu condimente Santa Fe, Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s, și Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe varza timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
2
Adăugați slănină și ceapă în tigaie și gătiți până abia începe să se rumenească, dar rămâne moale; aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți slănina și ceapa într-o strecurătoare peste un bol și rezervați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Tăiați miezul din varză la aproximativ 3 inci în jos spre centru și într-un cerc de aproximativ 3 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
5
Presărați și frecați condimentul casei pe varză. Cu o perie de patiserie, periați picăturile de slănină rezervate pe toată varza. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Adăugați sos de grătar în castron cu slănină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă împreună. Umpleți varza cu acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
8
Zdrobiți o bucată de folie de aluminiu într-un inel de aproximativ 3 inci în diametru.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Așezați inelul deasupra grătarului și puneți varza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Se lasă să gătească timp de 20 până la 25 de minute. Sfert de varză cu un cuțit când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista