Varză de muștar umplută dulce și acrișoară

Varză de muștar umplută dulce și acrișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de muștar umplută dulce și acrișoară. Această rețetă face 6 porții cu 458 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chuck măcinat, suc de lămâie, cireșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Varză Umplută Dulce Și Acră, Rulouri de varză umplute cu sos dulce și acru, și Rulouri de varză umplute cu dulce și acru ("golumbke") pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie grea adanca de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșiile cu suc, suc de lămâie, zahăr brun, cireșe, sare și piper și fierbeți, neacoperite, împărțind roșiile în bucăți mai mici cu o lingură de lemn și amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CireșeCireșe
TomateTomate
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
1
Scufundați capete întregi de varză, câte 1, dacă este necesar, într-o oală mare cu apă sărată clocotită și gătiți până când frunzele sunt fragede, dar își păstrează forma, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați varza cu o lingură mare cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare. Separați frunzele, apoi tăiați și rezervați capetele dure ale tulpinii. Aruncați miezul. Pat frunze uscate cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Se amestecă carnea de vită, orezul, apa, ceapa, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
SareSare
4
Întindeți 1 frunză mare de varză pe o suprafață de lucru și puneți 2 linguri de umplutură în centru. Îndoiți ambele părți ale frunzei spre centru (peste umplutură), apoi pliați tulpina peste umplutură și rulați strâns într-un cilindru. Umpleți frunzele de varză rămase în același mod, folosind mai puțină umplutură pentru frunzele mai mici. Tăiați orice frunze neutilizate și capete de tulpină rezervate și amestecați în sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SosSos
RolaRola
5
Aranjați rulourile de varză umplute, cu cusătura în jos, în 1 strat peste sos și fierbeți, acoperite, 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
SosSos
1
* Rulourile de varză umplute pot fi gătite cu 2 zile înainte și răcite, neacoperite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista