Varză de Bruxelles rumenită în tigaie
Varza de Bruxelles rumenită în tigaie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 172 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, veți obține o garnitură care servește 3. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de nuci de pin, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles rumenită în tigaie, Varză De Bruxelles De Afine, și Varză De Bruxelles Rasă pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot