Varză de Bruxelles prăjită cu glazură de afine

Varză de Bruxelles prăjită cu glazură de afine
Varza de Bruxelles prăjită cu glazură de afine necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 176 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sos de afine, suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Varză de Bruxelles prăjită la cuptor cu glazură balsamică, Varză de Bruxelles prăjită cu glazură de rodie-balsamică, și Varză de Bruxelles prăjită cu Agave cu glazură de caju Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o oală mică combinați sosul de afine și sucul. Se aduce la foc mic la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte
5
Într-o tigaie mare cu un mâner metalic sotati bacon pana crocante, apoi se scoate din tigaie la o placă căptușită cu prosoape de hârtie. În aceeași tigaie se adaugă varza de Bruxelles, șalotele și usturoiul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Sotati timp de 5 minute la foc mediu-mare pentru a da varza de Bruxelles un pic de culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
7
Puneți tigaia în cuptor timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți din cuptor și turnați glazura de afine deasupra. Reveniți la cuptor și prăjiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Frigăruiți fiecare varză de Bruxelles cu o scobitoare, aranjați pe un platou de servire și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista