Varză de Bruxelles prăjită cu șalotă, miere și oțet Balsamic
Varza de Bruxelles prăjită cu șalotă, miere și oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,09 USD pe porție. O porție conține 3238 calorii, 6g de proteine, și 355g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, varză de Bruxelles, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles prăjită și șalotă cu oțet Balsamic, Varză de Bruxelles prăjită balsamică și șalotă, și Varză de Bruxelles cu slănină și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați mierea, oțetul balsamic și pătrunjelul într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tapetați o foaie de copt cu margini cu un strat triplu de prosoape de hârtie. Într-un wok mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați jumătate din varza de Bruxelles și jumătate din șalotă. Temperatura uleiului va scădea la aproximativ 325 de grade F. reglați căldura pentru a menține această temperatură. Gatiti, amestecand si agitand cu un paianjen metalic pana cand varza de Bruxelles devine maro auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Transferați pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie. Reîncălziți uleiul la 400 km f și repetați cu mugurii și șalotele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Varză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Transferați mugurii și șalotele într-un castron mare și adăugați pansament. Aruncați pentru a combina, condimentați după gust cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat