Varză De Bruxelles Prăjită

Varză De Bruxelles Prăjită
Varza de Bruxelles prăjită este o pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, cereale de orez, cum ar fi krispies de orez, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, Mămăligă prăjită cu brânză cu varză de Bruxelles balsamică prăjită + ulei de salvie de usturoi prăjit, și Varză De Bruxelles Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack-ul in treimea superioara.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați varza de Bruxelles cu ulei, apoi aranjați, tăiați părțile în jos, într - o tigaie superficială de 17 pe 12 inci. Prăjiți, fără să vă întoarceți, până când frunzele exterioare sunt fragede și maro foarte închis, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Adăugați unt și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1
Amestecați toate ingredientele pentru pansament până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
1
Gatiti cerealele, uleiul si shichimi togarashi intr-o tigaie mica la foc mediu, scuturand tigaia si amestecand, pana cand orezul este acoperit si incepe sa devina auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
CerealeCereale
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-un castron și se răcește, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Puneți varza de Bruxelles într-un castron de servire, apoi aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară cu orez umflat și se servește pansamentul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez UmflatOrez Umflat
1
* Orezul umflat poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Pansamentul, fără mentă și coriandru, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei și adăugați ierburi înainte de utilizare.* Varza de Bruxelles poate fi prăjită cu 4 ore înainte. Se răcește, neacoperit, până se răcește, apoi se acoperă. Reîncălziți, neacoperit, într-un cuptor de 350 litri F până la fierbinte, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Orez UmflatOrez Umflat
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
IerburiIerburi
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista