Varză de Bruxelles cu parmezan și nuci de pin

Varză de Bruxelles cu parmezan și nuci de pin
Varza de Bruxelles cu parmezan și nuci de pin este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, parmezan, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Varza de Bruxelles cu nuci de pin, Varză de Bruxelles cu maghiran și nuci de pin, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Nuci De Pin.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și varza de Bruxelles și gătiți până se rumenesc și se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
UsturoiUsturoi
3
Adăugați bulion și gătiți până când mugurii sunt fragezi, dar nu înmuiați, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
BulionBulion
4
Adăugați nuci de pin și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nuci De PinNuci De Pin
5
Transferați într-un vas mic și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista