Varză de Bruxelles cu ceapă și slănină
Varza de Bruxelles cu ceapă și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 163 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină groasă, căței de usturoi, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă De Bacon-Ceapă Varză De Bruxelles, Varză De Bruxelles Delicioasă Cu Slănină Și Ceapă, și Ceapă Caramelizată-(Uneori Slănină) - Și Varză De Bruxelles Pecan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adâncă, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul, reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul, condimentați cu sare și piper și un vârf de zahăr și gătiți până când lichidul s-a redus la 1 cană, aproximativ 12 minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți varza de Bruxelles până abia se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați mugurii în tigaie. Se fierbe ușor la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute; se condimentează cu sare și piper. Folosind o lingură cu fante, transferați într-un castron. Se fierbe lichidul în tigaie la foc moderat până se reduce la 1/2 cană.
Se toarnă sosul peste varza de Bruxelles și se servește.