Varză de Bruxelles cu castane și slănină afumată dublu
Varza de Bruxelles cu castane și slănină afumată dublu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 128 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan varză de Bruxelles prăjită cu slănină dublă afumată, Varză De Bruxelles Și Castane Cu Slănină, și Varză de Bruxelles cu slănină și castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Adăugați suficientă sare până când apa are un gust sărat. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte. Gatiti varza de Bruxelles in apa clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 4 pana la 5 minute; vor mai avea ceva muscatura.
Scurgeți mugurii și puneți-i în baia de gheață.Când se răcește, scoateți mugurii din apa cu gheață, înjumătățiți pe lungime și dați deoparte.
Se pune o tigaie mare saut la foc mediu.
Adăugați slănina într-un singur strat și gătiți la foc mediu până când grăsimea se face și slănina se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte; rezervați picăturile de tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie și reduceți focul la minim. Gatiti ceapa, amestecand ocazional, pana capata o culoare aurie intensa, aproximativ 8-10 minute.
Adăugați castanele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt bine încălzite și bine acoperite cu grăsime de slănină, aproximativ 2 minute.Creșteți căldura la mare, adăugați slănina rezervată și varza de Bruxelles și amestecați bine.
Adăugați bulionul de pui și acoperiți; conținutul va fierbe rapid. Reduceți focul la minim și gătiți până când varza de Bruxelles este încălzită. Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper.
Se presară cimbru și se servește.