Varză de Bruxelles și frigarui Prosciutto

Varză de Bruxelles și frigarui Prosciutto
Varza de Bruxelles și frigarui Prosciutto este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 30 de porții. O porție conține 27 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, ulei de măsline, scobitori decorativi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles și frigarui Prosciutto, Bacon Bourbon Brussels Sprout Skewers, și Frigarui marinat de varză de Bruxelles cu pilaf de orz de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, amestecați ulei, sirop, sare și piper pentru a amesteca. Tăiați varza de Bruxelles la bază și îndepărtați orice frunze exterioare din piele. Aruncați varza în amestec de ulei pentru a acoperi bine. Tapetați o tigaie cu margini cu folie și puneți varza în tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
VarzăVarză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Prăjiți, aruncând la fiecare 5 minute, până când mugurii sunt rumeniți, dar fragede, crocante, 10 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, tăiați fiecare felie de prosciutto în fâșii de aproximativ 1 in. larg. Înfășurați ușor fiecare încolțit pe lungime într-o bandă prosciutto. Introduceți o scobitoare în baza fiecărui germen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Serviți la temperatura camerei.
7
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 2 până la 1 zi înainte; rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei, apoi continuați.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista