Varză Coaptă Glorificată

Varză Coaptă Glorificată
Varza coaptă glorificată este o lactate gratuit farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 222 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, sare și piper, cremă de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Încercați Câini Calzi Glorificați, Orez Glorificat, și Caserola De Cartofi Glorificată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați varza într-un vas mare cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
4
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți ceapa în untul topit până devine aurie. Reduceți căldura la minim; adăugați mâncarea cu brânză și lăsați să se fierbe până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă supa de ciuperci în tigaie. Amestecați varza scursă, firimiturile de pâine, sarea și piperul în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați într-o farfurie de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza începe să buleze, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista