Varza Cajun ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ceapă, condimente cajun, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Varză Cajun, Varză Cajun, și Varză și carne de vită Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare, carne de vită măcinată maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și ardeiul verde; gatiti pana cand ceapa este transparenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
3
Adăugați orezul, roșiile, sosul de roșii, apa și condimentele. Se acoperă și se coace la 375 de minute pentru 50-60 de minute sau până când varza este fragedă.
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joyce Vineyards Albarino. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.