Varză Întreagă Umplută

Varză Întreagă Umplută
Varza întreagă umplută este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 133 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Un amestec de orez, cățel de usturoi, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este uimitor. Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, și Varză Umplută sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele sosului; pus deoparte. Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea se rumeneste și ceapa este fragedă; se ia de pe foc și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Lăsând un 1-in. coajă și miezul intact, tăiați și tocați interiorul varzei. La carnea de vită, adăugați 1 cană de varză tocată, 1 cană de sos, orez, ou, sare și piper; se amestecă bine. Lingură în coajă de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Așezați 2 căni de apă, restul de varză tocată și sosul rămas într-un cuptor olandez; se amestecă bine. Adăugați cu grijă varza umplută, carnea cu fața în sus. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 1-1/2 ore sau până când varza întreagă este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scoateți varza într-un platou de servire și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă; adăugați la cuptorul olandez. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Se toarnă peste varză; se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Tăiați în pene pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista