Varză înăbușită cu slănină și cidru
Varza înăbușită cu slănină și cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 112 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Cap la magazin și ridica ceapa, sare, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cidru De Mere Fiert Kale, Pui fiert cu cidru cu mere și Kale, și Kale fiert cu cidru cu cireșe dulci.
Instrucțiuni
Puneți un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați slănină; gatiti 5 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați kale și gătiți 5 minute sau până se ofilesc, amestecând frecvent.
Adăugați cidru și oțet; acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați măr, sare și piper; gatiti 5 minute sau pana cand marul este fraged, amestecand ocazional.