Valentine Candy Hearts
Valentine Candy Hearts este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 75 de calorii . Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr de cofetari, tăietor de biscuiți din metal, bomboane cu aromă de pepene verde și pudră de bezea. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Inimioare de Îndrăgostiți , Pui înăbușit cu inimioare de anghinare și măsline și Risotto de primăvară cu creveți, sparanghel și inimioare de anghinare .
Instrucțiuni
Așezați forme de prăjituri în formă de inimă pe o bucată de folie, lăsând spațiu deasupra vârfului fiecărei forme de tăiere pentru prăjituri pentru a pune umerașul cu panglică mai târziu. Acoperiți folia și tăietoarele cu spray de gătit.
Tăiați panglica de satin în șase de 6 inci. lungimi.
Așezați capetele unei bucăți de panglică împreună pentru a forma o buclă. Poziționați bucla de panglică în partea de sus a unui tăietor de biscuiți, astfel încât capetele să atingă folia și bucla să se întindă peste partea de sus a tăietorului de prăjituri. În același mod, poziționați o buclă de panglică pe fiecare tăietor de prăjituri rămas. Pune deoparte.
Desfaceți bomboanele tari și puneți-le în punga mare de plastic rezistentă resigilabilă. Zdrobiți bomboanele folosind un ciocan sau sucitor.
Transferați bomboanele în tigaia mare și grea. Gatiti la foc mediu pana se topeste, amestecand din cand in cand.
Umpleți fiecare tăietor de prăjituri pregătit cu bomboana topită până la 1/4 inch. grosime, acoperind capetele fiecărei bucle de panglică în același timp.
Se lasa sa stea 1-2 minute. Scoateți cu grijă frezele.
Se lasa sa stea pana se fixeaza, aproximativ 1 ora.
Glazură regală: într-un castron mic, combina zahărul de cofetă, apa și pudra de bezea. Bateți la viteză mare timp de 6-8 minute sau până se îngroașă.
Introduceți vârful de patiserie într-un colț al pungii de patiserie sau de plastic și faceți o gaură în pungă.
Puneți glazura în pungă. Așezați modelele dorite sau frazele de Valentine pe fiecare inimă.