Vafe de cartofi

Vafe de cartofi
Vafele de cartofi ar putea fi exact rețeta vegetariană lacto-ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă este pentru 6 persoane. Acest mic dejun are 220 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de praf de copt, făină, fulgi de cartofi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 40% . Rețete similare includ Vafe cu rodie și Nutella , Vafe uimitor de pufoase și Mic dejun: Vafe .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați fulgii de cartofi, făina, praful de copt și sarea. Într-un bol mic, bateți laptele, ouăle și uleiul; încorporați ingredientele uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Coaceți într-un aparat de vafe preîncălzit, conform instrucțiunilor producătorului, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista