Vafe cu fulgi de ovăz cu zară
Vafele cu fulgi de ovăz cu zară ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 400 de calorii . 19 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de praf de copt, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Vafe cu zară cu pui prăjit cu zară , Vafe cu zară și Vafe cu zară .
Instrucțiuni
Preîncălziți un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Amestecați făina, ovăzul, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Bateți gălbenușurile într-un alt castron, rezervând albușurile într-un al treilea castron.
Adăugați laptele, laptele și untul topit la gălbenușurile de ou; bate pana se amesteca bine.
Turnați amestecul de zară în amestecul de făină; bate pana se omogenizeaza aluatul.
Bate albusurile si extractul de vanilie intr-un bol de sticla sau de metal pana se formeaza varfuri moi. Îndoiți jumătate din albușuri în aluatul de zară până când albușurile sunt încorporate; repetați cu jumătatea rămasă.
Pune aluatul în fierul de vafe preîncălzit. Gatiti pana cand vafele sunt aurii si crocante, aproximativ 5 minute.
Transferați vafa pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a preveni umezirea și repetați cu aluatul rămas.