Vacherine cu Sorbet de zmeură și sos mixt de fructe de pădure-Cardamom

Vacherins cu Sorbet de zmeură și sos mixt de fructe de pădure-Cardamom este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, cardamom măcinat, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Compot mixt de fructe de pădure cu Sorbet de lămâie, Saying goodbye to summer-Sorbet mixt de fructe de pădure și banane, și Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea inferioară și 1 raft în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 200 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind 3 1/4-la 3 1/2-inch-diametru cookie cutter ca șablon, puternic urme 4 cercuri pe fiecare foaie de pergament. Întoarceți pergamentul astfel încât fețele laterale marcate în jos (cercurile vor apărea).
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind un mixer electric rezistent sau portabil la viteză medie-mare, bateți albii într-un castron mare până se spumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până când albii sunt foarte rigizi și lucioși, cel puțin 4 minute cu mixer rezistent și 6 până la 8 minute cu handheld. Scoateți suficientă bezea în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea medie pentru a umple 1/3 plin. Țeavă punct mic de bezea sub pergament în fiecare colț al foilor de copt. Apăsați pergamentul pe puncte.
Începând din Centrul a 1 cerc marcat, pipați bezea în spirală continuă pentru a umple complet cercul. Țeavă 1 cerc bezea deasupra marginii cercului de bază, formând jantă în picioare. Repetați, tubulând încă 2 cercuri deasupra mai întâi, formând cupa de bezea. Pipă încă 3 căni pe foaie, umplând punga cu bezea după cum este necesar. Pipe 4 cupe pe a doua foaie.
Coaceți bezea 3 ore fără a deschide ușa cuptorului (părțile laterale ale bezea se pot așeza ușor). Opriți cuptorul; lăsați bezeaua să stea în cuptorul închis peste noapte pentru a se usca complet. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Depozitați etanș într-un singur strat.)
Bateți dulceața, zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și gemul se topește. Se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce la 3/4 cană generoasă, șoptind des, aproximativ 7 minute.
Adăugați fructe de pădure și cardamom; amestecați ușor.
Se ia de pe foc; lăsați să stea 1 oră pentru a dezgheța fructele. Capac; se răcește cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Scoateți sorbetul în vacherine. (Se poate face cu 2 zile înainte. Înfășurați bine; îngheța. Dacă înghețați vacherinele, bezeaua va fi fragedă și mestecată, mai degrabă decât crocantă.) Lingura sos peste.
Se ornează cu fructe de pădure și mentă.
Se servește cu sosul rămas.