Vârtejuri de șuncă de sparanghel
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete דל פחמימות,e la colecția dvs., Vârtejurile de șuncă cu sparanghel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 16 porții cu 272 de calorii , 12 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ouă, ulei de canolan, pesmet și muștar dijon. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Vârtejurile cu tahini dulci libanezi , spiralele cu sparanghel și șuncă și mazărea cu ochi negri cu jareți de șuncă .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când devine crocant, aproximativ 6-8 minute; se scurge bine.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de muștar pe fiecare felie de șuncă. Acoperiți cu o felie de brânză.
Puneți o suliță de sparanghel la un capăt (tăiați pentru a se potrivi dacă este necesar).
Rulați strâns fiecare felie de șuncă; asigurați cu trei scobitori. Înmuiați rulourile de șuncă în ou, apoi rulați în pesmet.
Într-o tigaie electrică, încălziți 1 inch de ulei la 350°. Se prăjesc rulourile, câte câteva, până se rumenesc, aproximativ 3-4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; tine de cald.
Tăiați fiecare rulou între scobitori în trei bucăți.