Unt De Arahide-Plăcintă Cu Ciocolată
O porție conține 629 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 96 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, zahăr de cofetari, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Combinați toate ingredientele crustei într-un castron mediu, amestecând până la umezire. Apăsați amestecul uniform pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie de 9 inci.
Coaceți timp de 10 minute. Puneți deoparte pentru cool.To faceți umplutura
Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți crema de brânză, untul de arahide, zahărul cofetarilor și vanilia până când combined.In un castron separat, utilizați un mixer electric cu un atașament pentru a bate crema până când se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor frișca în amestecul de cremă de brânză. Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Se toarnă umplutura în crusta coaptă. Dați-l la frigider timp de aproximativ 4 ore sau până când este setat, înainte de servire. Păstrați plăcinta la frigider.