Unt De Arahide Budinca Pops
PoP-urile de budincă cu unt de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 8 și costă 20 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 197 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână lapte, unt de arahide, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 34 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Unt De Arahide Ice Pops, Unt De Arahide Cookie Pops, și Unt De Arahide-Banane Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, încălziți laptele până se formează bule la margini. Într-un castron, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea.
Adăugați 1/4 cană de lapte fierbinte în amestecul de amidon de porumb, apoi bateți bine până când tot lichidul este încorporat și nu există bulgări.
Turnați amestecul de amidon de porumb în lapte, amestecând pentru a combina. Continuați să gătiți și amestecați până când amestecul se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri de metal, aproximativ 8 până la 10 minute. Nu fierbeți.
Se ia de pe foc, se amestecă extractul de vanilie și untul de arahide.
Turnați budinca în formele pop până la 1/4 din vârf, lăsând loc pentru ca budinca să se extindă.
Așezați blaturile pe matriță și congelați până la solid înghețat, aproximativ 4 ore. Pentru a îndepărta din matrițe, rulați sub apă fierbinte pentru a topi ușor partea popului de budincă, apoi răsuciți vârful tulpinii și îndepărtați-l.