Unt de arahide și fulgi de ovăz de arțar

Untul de arahide și făina de ovăz de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ovăz tăiat din oțel, sirop de arțar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Maple Unt De Arahide Pecan Fulgi De Ovăz Baruri, Maple unt de arahide fulgi de ovăz Cookie-uri-gluten, și Clătite din făină de ovăz din Bananan de grâu integral cu sirop de arțar cu unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță, amestecați ovăzul tăiat din oțel în apă și reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți până când ovăzul este fraged, 5 până la 7 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 minut.
Se amestecă untul de arahide, siropul de arțar și zahărul brun în ovăz.