Unt de arahide și bare de jeleu
Untul de arahide și barele de jeleu ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 387 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Unt de arahide și bare de ovăz jeleu, Unt de arahide și bare de jeleu, și Unt De Arahide Și Bare De Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți o tigaie de tort de 9 pe 13 pe 2 inci. Aliniați-l cu hârtie pergament, apoi ungeți și făinați tigaia.
În vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, crema untul și zahărul la viteză medie până la galben deschis, aproximativ 2 minute. Cu mixerul la viteză mică, adăugați vanilia, ouăle și untul de arahide și amestecați până când toate ingredientele sunt combinate.
Într-un castron mic, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet amestecul de făină în amestecul de unt de arahide.
Se amestecă doar până se combină.
Întindeți 2/3 din aluat în tigaia pregătită pentru tort și întindeți-o pe fund cu un cuțit sau o spatulă offset.
Întindeți gemul uniform peste aluat. Aruncați globuri mici din aluatul rămas uniform peste gem. Nu vă faceți griji dacă tot gemul nu este acoperit; se va răspândi în cuptor.
Se presară cu arahide tocate și se coace 45 de minute, până se rumenesc. Se răcește și se taie în pătrate.