Umplutura de porumb cu broccoli

Umplutura de porumb cu broccoli
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în repertoriul dvs., umplutura de porumb cu broccoli ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 6 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței. Dacă aveți la îndemână broccoli, crutoane de umplutură condimentate, porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umplutură de pâine de porumb de sud-vest cu porumb și ardei iute verzi, Umplutură de broccoli Lover's (Broccoli Elsinore) și Umplutură de broccoli Lover's (Broccoli Elsinore).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, căliți ceapa în 1 lingură de unt. Într-un bol, combinați porumbul, broccoli, oul, sare dacă doriți și piperul; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați amestecul de ceapă și 3/4 de cană de crutoane. Turnați într-un 1-qt uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Topiți untul rămas; se amestecă cu crutoanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Se presara deasupra.
5
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista