Umplutura de cârnați de anghinare

Umplutura de cârnați de anghinare
Umplutura cu cârnați de anghinare necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 280 de calorii, 8 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați sare, dip de spanac și anghinare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ umplutura / dressing de anghinare cu cârnați, umplutura de anghinare, cârnați și brânză parmezan și umplutura de anghinare, cârnați și parmezan (cu conținut scăzut de carbohidrați).

Instrucțiuni

1
Pune cubulețele de pâine într-un castron mare; pus deoparte. Se sfărâmă cârnații într-o tigaie mare; se fierbe la foc mediu pana nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Supa De Pui1-1/2 Cani De Supa De Pui
3/4 Cană De Roșii Uscate La Soare, Tăiate Mărunt3/4 Cană De Roșii Uscate La Soare, Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare
2
În aceeași tigaie, fierbeți ceapa, roșiile și usturoiul în unt timp de 4-5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă la amestecul de pâine; amestecați cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4
Într-un castron mic, combinați dip de anghinare, supa de pui, ouăle, pătrunjelul, busuioc, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Anghinare DipAnghinare Dip
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă peste amestecul de pâine; arunca pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20 de minute. Acoperiți și coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista