Umplutură De Pâine De Secară
Umplutura de pâine de secară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de semințe de chimen, țelină, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine Sandwich De Curcan (Alias Pâine De Umplutură) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Prăjiți bucăți de pâine în două tigăi cu 4 fețe în cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute, apoi transferați într-un castron mare. Lăsați cuptorul pornit.
Între timp, gătiți semințele de chimen în 6 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați țelină, mere, ceapă, usturoi, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și saut până când legumele se înmoaie și încep să se rumenească, 12 până la 15 minute.
Adăugați stoc, răzuind orice biți maro.
Adăugați amestecul în cuburi de pâine, aruncând pentru a acoperi.
Transferați într-un vas de copt de 3 litri și punctați cu restul de 2 linguri de unt.
Coaceți, neacoperit, în treimea superioară a cuptorului până când umplutura este crocantă deasupra, aproximativ 45 de minute.
Umplutura poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită (acoperită odată rece). Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 300 de litri F, aproximativ 20 de minute.