Umplutura de afine, cârnați și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de condimente de pasăre, unt, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Umplutură De Cârnați Cu Mere De Afine, Umplutură de afine, mere și cârnați, și Umplutură De Mere, Cârnați Și Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți cuburi de pâine într-un singur strat pe două foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți până se usucă ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți cârnații, sfărâmându-se grosier, timp de aproximativ 10 minute sau până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgeți grăsimea și transferați cârnații într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Topiți untul în tigaie; adăugați praz, mere, țelină și condimente de pasăre. Gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute. Se amestecă rozmarinul și merisoarele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Condimente De Păsări De Curte
Rozmarin
Măr
Unt
țelină
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se amestecă amestecul de praz și cuburile de pâine cu cârnați în castron. Se amestecă ușor bulionul de pui în umplutură pentru a se umezi; se condimentează cu sare și piper negru. Lingura umplutura în Turcia, ambalare vag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă De Pui
Cuburi De Pâine
Umplutură
Cârnați
Toată Turcia
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Coaceți umplutura rămasă într-un vas de copt cu unt, acoperit, la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute până la maro.