Umplutură Chorizo, Pecan și Cheddar cu aragaz lent
Chorizo cu aragaz lent, umplutura de Pecan și Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 364 calorii. Mergeți la magazin și ridicați firimituri condimentate de umplutură de pâine de porumb, cârnați chorizo în vrac, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Umplutură Chorizo, Pecan și Cheddar cu aragaz lent, Umplutură De Nuci Pecan Cu Aragaz Lent, și Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu Chorizo.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații, ceapa și țelina în tigaie de 10 inci la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
Așezați amestecul de cârnați, firimiturile de umplutură, untul, salvia și piperul în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Se toarnă bulion peste amestec; aruncați pentru a combina. Acoperiți și gătiți la foc mic 3 ore până la 3 ore și 30 de minute. Se amestecă ușor brânza și nucile pecan.
Serviți umplutura sau păstrați cald în aragaz lent până la 1 oră. Sau folosiți această rețetă pentru a umple curcanul de sud - vest sau un curcan de 12 până la 14 kilograme. Vedeți variația sfaturilor din bucătării.