Ulei De Roșii Uscat La Soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați uleiul de roșii uscat la soare. Această rețetă face 10 porții cu 31 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, ulei de măsline, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-o oală. Se încălzește la foc mediu până când un termometru cu bomboane înregistrează 74°.
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Folosiți o pâlnie pentru a turna în sticla de bere. Plută; păstrați la rece până la 1 lună.