Uimitor Tort Topit Cu Unt De Arahide-Ciocolată
Această rețetă face 45 de porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, făină, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de ciocolată topită cu umplutură de unt de arahide, Tort De Lavă Topită Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Tort De Lavă Topită Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Ciocolată cu microunde și unt în castron mare cu microunde la mare 1 până la 1-1/2 min. sau până când ciocolata este aproape topită. Se amestecă cu măturică până când ciocolata este complet topită. Se amestecă zahărul pudră. Se amestecă ouăle întregi și gălbenușurile de ou. Se amestecă făina; pune deoparte.
Se amestecă crema de brânză, untul de arahide, zahărul brun și vanilia până se omogenizează bine.
Se toarnă jumătate din aluatul de ciocolată în 1-qt. vas de sufle pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu straturi de amestec de brânză cremă și aluat de ciocolată rămas.
Coaceți 20 min. sau până când marginea este setată, dar centrul este încă ușor moale. Se răcește ușor.
Se serveste acoperit cu bici rece.